haircut c:

hej,
jag har nyss kommit hem från frissan, vart lite ljusare, toppat, uppklippt och klippt luggen :)
idag har jag varit på skolan, och det var väldigt ovanligt tycker jag, sen klippte jag mig sen åkte jag hem.. sen snart ska jag titta på tv :>


hiss: mjukt hår. man får jätte mjukt hår när man har varit hos frisören, och det håller i sig länge med! det är väll endå rätt så mysigt? (a)

diss: 48 timmar. jag får inte tvätta håret på 48 timmar! jag funderar fortfarande på hur jag ska klara det här, men det ska nog gå bra.. hoppas jag..



dagens.
tro på mig när jag säger att du är vacker, då ljuger jag inte.
tro på mig när jag säger att du är underbar, då ljuger jag inte.
tro på min när jag säger att du har förändrat mitt liv, då ljuger jag inte.
tro på mig när jag säger att jag alltid kommer att minnas dig, då ljuger jag inte.
tro inte på mig när jag säger att jag hatar dig, för då, då ljuger jag.


söndagggggggg..

hej,
nu har jag kommit hem från felicia och så, och snart ska jag äta lunch i think.. och idag har jag inte gjort så mycket, och, precis som alla andra söndagar, så är det slödag. wiiehooo :D


hiss: hårnålar. vad skulle vi människor göra utan hårnålar? den som uppfann hårnålen måste va rätt så stolt nu, dont you think? ;)

diss: ont i ryggen. jag har ganska mycket problem med min rygg, och jag har ont typ 24/7.. inte kul, jag minns typ inte hur det känns att inte ha ont i ryggen, visst, jag har bättre och sämre dagar, men jag har alltid ont.. och det DISSAR VI.



dagens.
man kan alltid förlåta en person, men man kanske inte kan förlåta det dom har gjort.



lördag o fia.

hej,
nu sitter jag här hos felicia och vi är ja.. lite flummiga som vanligt, och hon försöker knäppa kort på mig i smyg, och det går inte så bra, menmen.. ;)


hiss: vampyrer suger. jag och felicia har sett vampyrer suger, och den är jättebra ju! vissa tycker att den är bra, och andra inte, men jag och fia satt iallafall och dog av skratt en aning. haha, its raining men, hallaluja :'D

diss: törstighet. man blir törstig av chips, och det är ju lite sisådär.. men då kan man släcka törsten med nått att dricka! jag hade inget bättre att skriva, förlåt..
dagens.
lek inte bäver med nån som gillar uttrar, det kan sluta illa. och förresten, grävlingar är bäst.
parabol. / fia


fredag - vårshow

hej,
idag så har jag varit på skolan, som vanligt. sen åkte jag hem , sen till min systeryster, sen tillbaks hem, och jag va tvungen att duscha eftersom en kille sprutade ner mig med killparfym... mmm, det va jäättekul. sen har jag fixat mig, och snart ska vi hämta några också ska vi på vårshowen på hedbergska, C:


hiss: bra resultat. yes, jag fick jättebra resultat på NO provet! 13½ av 14. annie blev glad :D och för er som undrar "hur kan man få ½?" så skrev jag atomer istället för atomslag när jag skulle förklara en sak, och då vart det ett halvt rätt. men jag är glad endå :D

diss: mållöshet. jag hatar verkligen att bli mållös. att inte ha nått att säga tillbaka, det är ju jättehemskt! men det händer inte mig så ofta, men endå c':


dagens.
spring hur fort och hur långt du vill, men om ödet vill det, så kommer vi ändå att träffas igen.


thursdag,

hej,
idag har jag varit på skolan, sen åkte jag med molly till stan, och där träffade vi ellen, jouline, embla och carro :>
sen åkte jag hem vid typ.. nått vid fem, sen åt jag och ja, jag har inte gjort så mycket mer.. :)


hiss: klippa och slinga. yes. på måndag ska jag klippa och slinga håret, jag längtar såhääääääääääääääääääääär mycket! ska göra lite ljusare, jag ska bli ännu blondare än vad jag var förut till sommaren, wiihoo, nu ska annie bli en riktig blondie ;) men jag ska ta det steg för steg, så att det inte blir så slitet, så efter sommaren så kommer jag va ett blondhuve, haha, men inte inuti huvet hoppas jag.. :D

diss: skolmat. idag på skolan, så fick man välja mellan chili con carne och makaroner och korv, och skolans chili con carne är inte god precis.. så jag frågade vart mina makaroner va, och dom hade inte gjort några till mig. FATTARNI? brar för att jag inte tål mjöl så ska jag inte få välja maträtt? utan jag ska bara hålla käften och äta eller? fyfan, jag har ändrat mycket när det gäller maten på min skola, men mer måste det bli, för sånt här gillas INTE!


dagens.
ta ut dina känslor genom att prata om dom, eller skriv av dig på ett papper eller nått. det hjälper väldigt mycket, det känns som att en tung börda lyfts från axlarna. kanske nått att prova på.


tisdag ya00..

hej,
nu har jag kommit hem från skolan, tittat på tv, ätit mat, och ja... thats pretty mutch it.. eller, juste, jag har vikt alla mina kläder som låg i hög i en stol och på en pall i mitt rum, yeiii ..
jag har fått en dålig ovana.. när jag har tråkigt, vilket jag oftast har på skolan, så börjar jag prata som kissie.. med andra ord, jag säger korkade saker med en "udda" röst. det är svårt att sluta mmhmmm... till exempel, idag på skolan så satt några vid en bänk, och då gick jag fram och pratade med den där "udda" rösten och sa nått i stil med:  men asså hallå, ni kan ju typ inte sitta där, det är ju inte rätt, det är ju så förnedrande och nedlåtande.. eller, visst heter det så? nu får det göra det iallafall, men ja, ni kan ju typ.. inte bara lixom sitta där, bara så lixom.. det är ju helt udda, ja, gud va elakt! {sen säger jag med vanlig röst- hahaha, förlåt, jag va bara tvungen..
duktigt annie, jättebra..

 
hiss: the mentalist är ikväll. YEEEYY! äntligen! ett MÅSTE SE program för mig! hihihih, så glad jag är :'D

diss: snö. dom flesta kan nog hålla med om att man vill ha sommar nu? soliga dagar, gå runt i shorts och linne, bada, VÄRME, och ja.. snön kan väll försvinna, snälla?


dagens.
du kan inte rymma från den du verkligen är, det är ingen ide att ens försöka.

 

ojdå, hej.

hej,
ops, i did it agian.. haha.. nu har det inte blivit nått inlägg på nästan en vecka, fy annie, fy.
idag har det varit det vanliga , skola.. och isabelle kommer tillbaka på halvdagar, det är superkul :D
snart så ska jag duscha, sen ska jag sätta mig och bara chilla framför tvn.. jag har kommit på en massa saker idag faktistk, till exempel,
-finland har en president.
-det är roligt att prata med oseriös röst.
-jag är rätt så allmänbildad för min ålder.
-jag använder många svåra ord..
-jag har kommit på ett eget sätt att göra armband på.
-jag är helt omöjlig att argumentera med.

hahaha, ja, jag har kommit på mycket udda, lite halvkomstiga saker idag. men jaja :')


hiss: skola för isabelle. det är superkul att få träffa isabelle i skolan igen, har längtat nått så jävulskt efter henne!

diss: trötthet. jag är helt slut, jag har ingen aning om varför.. jag sover nog dåligt, men jag är mer fysiskt trött än psykiskt.. jaja, some questions is'nt ment to be answerd. haha..


dagens.
lev inte efter alla idiotiska ideal, skapa dina egna istället, tro på dig själv och den du är. skapa ett självförtroende, låt ingen trycka ner dig, du är du. så stå för det. man behöver inte vara supersmal, man behöver inte vara nått alls. man borde vara sig själv, visa att du är en fin person inuti. för i slutändan så är det de som räknas.


snabb inlägg

hej,
ska på teatern om nån minut, så det här blir fort ;)


hiss: teater. min livslycka ;)

diss: plugga. tråkigaste som finns.


dagens.
tro inte att du är nått, för vad du än är, så är jag tio gånger bättre.


tisdag kväll.

hej,
idag har jag inte gjort så mycket.. gått i skolan, kommit hem, pluggat till kemiprovet på fredag.. måste plugga lite mer, för i det här ämnet siktar jag på höga betyg ;)
ja, sen har jag inte gjort så mycket mer, en händelselös dag helt enkelt..

hiss: the mentalist. ett av mina absoluta favorit program. hur bra som helst. längtar redan tills nästa tisdag ;)
 
diss: superhalt. det är jäääätte halt ute, bara man tar ett steg så har man hållit på att ramla tvåhundra gånger.. inte kul, det ogillas!


dagens.
spela inte dummare än du redan är.. asså, om du inte är så dum som du verkar spela d.v.s..


måndayy

hej,
idag har jag inte gjort så mycket, gått i skolan, kommit hem, tittat på tv.. ja, det vanliga.
sen ska jag duscha, öva manus, och ja.. mer tv ;>

hiss: mjukisbyxor. det måste va det mysigaste som finns, att bara kunna dra på sig ett par mjukisbyxor och lägga sig i soffan och chilla.. thats the glourius part of life.


diss: ELEKTISKT HÅR! man blir helt galen! och man kan typ inte göra nått åt det! om NÅN därute har nått tips om hur man slipper elektriskt håt så KOMMENTERA SNÄLLA!


dagens.
man ska ALLTID lyssna på sina föräldrar. men det betyder ju inte att man gör som dom säger..


söndag.

hej,
nu har det inte blivit nått inlägg på läääänge, förlåt för det..
men iallafall, idag ahr jag inte gjort så mycket, städat mitt rum, yeii..
och förresten, vi fick manus på teatern i onsdags, och guess what? jo, lilla jag är en av dom två som har mest repliker i hela pjäsen, YEY MEEEE !! :D gå vart jag lite överdrivet glad men endå, :D:D:D:D


hiss: typ, asbra roll i min teater? ja, de kan ni ge er fan på! :D

diss: helg tv.. det finns typ ingenting att se på tv på helgen, typiskt.. alla bra tv program är när man går i skolan, yippie.


dagens.
ha ett öppet sinne, förstör inte för dig själv genom att stänga dig inne i dig själv.


onsdaaaaaaaaag

hej,
har nyss kommit hem från skolan, slutade tidigt för vi hade ingen gympa ;>
idag har jag inte gjort så mycket, gått i skolan och ja..
ikväll ska jag på min teater och vara teatermongo :D vi ska få manus!
*hüberglad annie*
ja.. jag har inte mycket mer att berätta om dagen c:


hiss: sluta tidigt från skolan.. ja, uppenbart men endå :3 vi har slutat tidigare i tre dagar, wiiiiee :D

diss: försova sig. jag försov mig en kvart imorse, inte mycket som tur va, tack mami :> men endå, då måste man skynda sig lite, jaa..


dagens.
lär dig leva med dina brister, det är dom som gör dig speciell.


söndagkväll,

hej,
nu har jag gått och blivit förkyld också, superbra! -.-
näe, nu ska jag försöka bli frisk på nått sätt iallafall..
men idag har jag inte gjort så mycket, slöat och duschat och.. ja :3
och nu snart ska jag gå och kolla lite tv,


hiss: RAW comedy club. lite roligt program de eller? satt och kollade på ett avsnitt på datorn, hahaha, herregud :'D the axis of awesome, den "humorgruppen" på tre killar, dom är så jävla rolig ibland, huhuuh :'D

diss: på tv3 och tv5 play så BORDE dom ju ha alla program som har gått så man kan kolla när man har missat, men NEJ. här satt jag som en liten apa och letade efter våra bästa år och förhäxad, också FANNS DOM INTE. besvikelse.


dagens.
ha minnen från gårdagen, lev i nuet, dröm om framtiden.


l-l-lördag

hej,
idag har jag varit med mollie, och åkte hem typ halv fem, åt middag, och nu sitter jag här vid datorn och kollar runt och så.. :)
ahnej! på måndag börjar skolan! D':
ja, lite kul har man ju iallafall haft på lovet..,

hiss: rolandz ;) bara för att deras låtar är så goa, "jajamen" och "jag hör hur dom ligger med varandra" är bäst :3 jajamen, titta vad jag hitta på scenen, jajamen, en trosa i en spetsmodell, jajamen, en sån som smiter rakt upp i grenen, jajamen, rolandz har spelat ikväll! :D alldeles för skön..

diss: att skolan börjar snart, lov en vecka till skulle verkligen inte skada? särskilt inte nu när det där röret har gått sönder och vi inte får ha slöjd och sånt i rätt salar, och i rätt skola. men jaja, livet är inte alltid rättvist.


dagens.
tro aldrig att du inte duger, för det gör du, den enda som kan sänka dig är du själv.


ångrat mig :3

hej,
jag har ångrat mig, det blir denhär bloggen endå, jag vet ju hur den här funkar nu och så, så det blir bättre :D


ny blogg!

ny blogg!
www.anniejonsson.devote.se
läs/kommentera/följ

molliiiiiiieee

hej,
nu ska jag snart på stan med mollie, ska hämta henne snart :D
men det här är ett snabb inlägg bara så, puss :*


babababababa..

hej,
nu så sitter jag och gör absolut ingenting.. kul !..
men imorron så ska jag på stan med molly, och vi ska nog träffa emelie där, också ska jag nog handla nått också :3
men jag har typ ingenting att skriva, hej.


torsdag,

hej,
idag har jag klivit upp tjugo över tio typ , och då gick jag ner och kollade på våra bästa år :3 jag har fastnat helt i det programmet , jag fattar inte hur man kan fastna i ett program bara sådär?.. samma sak med förhäxad! väldigt udda.. sen har jag kollat på tv, sen hjälpte jag mamma att skotta :> va duktig jag är! :D och nu ska jag vara hemma själv ikväll, så det blir väll tv tittande som vanligt.. :)


hiss: kunna vara hemma själv och bara chilla och titta på tv, c:
diss: jag somnade kanske 03.20 inatt eller nått, och klev upp 10.20.. trött..


dagens.
det finns en sanning i varje lögn, den är bara förvriden olika mycket.


lilla julafton

hej,
nu så har jag fixat mig och så för nu ska vi bort och ha lilla julafton :D för er som inte vet så är lilla julafton nån dag före eller efter jul, som man träffas med nån man inte var med på jul och byter julklappar, undra vad jag får ;3
men nu säger mor min att vi måste gå,
pusshej ,


ut o gå..

hej,
nu har jag vaknat och ätit frukost och så, och nu ska jag och min mamma ut och gå ;)
vi ska bara gå ner till min syster yster, men endå :3
ja, idag ska jag inte göra nått speciellt vad jag vet, ikväll ska vi bort och ja.. ha lilla julafton med några vi känner, mahahah :D

hiss: halvgamla bra låtar som man ha glömt att dom finns också kommer man på att dom finns igen :D
diss: att de ska snöa så jävla mycket! lite går väll bra, men kom igen? lite väl mycket endå?


dagens.
hakunamatata - det ordnar sig alltid.


tisdag,

hej,
jag har precis kommit hem från felicia, vi har haft kul, jaa :)
det blir bara ett inlägg idag också..
idag har jag vaknat och fixat mig och så, sen har jag varit hemma själv, sen åkte jag till felicia, sen har jag inte gjort nått mer.. :)

hiss: snö ! det är roligt att putta ner folk i snön ju! mahahah :D
diss: snö är kallt :( skulle snön vara varm så skulle jag vara ute och leka varje dag ;3


dagens.
första intrycket är överskattat, helheten är det viktigaste.


guitar hero :3

hej,
nu sitter jag och elin och spelar guitar hero, mwihihihi :D
vi gick och la oss typ fyra igår , och somnade runt fem, sen ringde petra till elin kvart över tolv imorse och jaa.. då vart elin lite ja, sur kanske? ;)
petra- vad gör du?
elin- sooooooovv?!
petra- aha , förlåt, men när... etc. etc.
haha, lagom trött vi va då? ;) fast inte nu:D
men nu har vi tagit oss upp, ätit frukost/lunch, spelat kort, och spelat guitar hero, och sitta vid datorn;)

hiss: att jag vinner över elin när vi spelar kort hela tiden, hahaha:D
diss: att elins telefon ringde kvart över tolv? ;)


dagens.
lev på dina egna villkor, men ta hänsyn till andra också,


annie är med elin :D

hej,
nu sitter jag och elin och kollar på white chicks, mahahahahah :D
vi har jätte kul, och vi är lite flummiga :3
ja, vi sitter och äter popcorn med cheddar krydda från bion på, tack bror min:D
haha, nu ska elin göra mackor till sig själv x'd

men nu ska vi se mer på filmen , heiiidoo,


its just you and your head tonight.

hej,
snart ska jag till elin och sova där, så jag ska göra ett inlägg sen ska jag packa lite :D
sen förra inlägget har jag typ inte gjort nått, bara fixat mig och så:)
tänkte bjuda på en bild för en gångs skull, så..



varsegoda, jag sa ju att jag skulle försöka ha mer bilder :D


söndag,

hej,
idag väckte min mamma mig kvart över tolv, jag klev väll upp halv ett eller nått sånt.. sen har jag duschat, ätit frukost/lunch.. ja, vad man kan kalla det.. sen har jag inte gjort så mycket mer :)
ikväll kanske jag ska sova hos elin, och ja.. :D

hiss: youtube. asså, när man inte har spotify, så älskar man youtube :3 och jag kan typ inga låttitlar och sånt, för jag är glömsk när det gäller sånt ;) aa, så då kan man bara söka på en bit på låttexten så kommer det oftast upp låten, de är bra:D ja, jag är lite efter ;3

diss: ja, jag tycker att det är riktigt dåligt med dethär med vattenläckan i min skola.. och sen ska dom "bussa" oss till andra skolor så vi får ha bild och slöjd där, och ett rör hade lixom gått sönder, så alla saker i dom salarna hade ju nästan gått sönder, riktigt dåligt.. jag vet att jag skrev det lite sent, men jag har inte riktigt tänkt på det så mycket innan.


dagens.
känner du dig ensam, så tänk på alla du har, inte på dom du inte har, du har nog många fler än du tror, tänk efter så vet du hur många som ställer upp för dig.


lördag kväll.

hej,
nu kom jag precis hem från elin, jag har varit med elin och petra ikväll sen typ sju:D
vi pratade, satt vid datorn och spelade lite guitarhero :3 sen tog petra min mobil, så jag brottade ner henne och satt mig på henne tills hon gav tillbaks den;) sen la hon sig på min rygg när jag satt ner i elins säng, och sa, HAHA! nu är det jag som vinner, ! då sa jag, tror du verkligen det? och tog henne i armarna, gjorde en boxnings eller nått grepp och slängde henne lite försiktikt över min rygg så att hon låg på sängen, sen satte jag mig på henne igen, mwihihihi :D
ja, vi har iallafall haft kul, men nu ska jag gå, hejjjj :)


lördag, ensam.. kul.

hej,
jag kommer nog inte vara med nån idag, wiie.. men imorron kanske? bara jag får tag i nån,
idag har jag varit väldigt duktig med att kolla på klockan, och när klockan var 13.37 så kom jag ihåg att skrika elite, för typ andra gången nånsin :D *stolt*
men iallafall, jag har tråkigt nu, och ja..

hejdå :3


1/1-2011 , the new year.

hej,
första januari, nytt år, nya löften, ny tid. och man kommer ju få nya minnen också, såklart..
igår, så sa en granne till mig, att enligt en studie eller nått, så hade man upplevt 75% av sina livsupplevelser när man är 25 år, så enligt det så har jag bara typ 3/4 av mina livsupplevelser kvar, hmm.. udda, jag vet, men det kanske ligger nån logik i det? :)
idag har jag inte en aning om vad jag ska göra, kanske ska vara med nån? om nån kan och ja, hör av er :3
jag skriver nog till nån sen, men jag ska fixa iordning mig först :D

hiss: det är januaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrriiiiiiiiii :D
diss: det snöar :(


dagens.
våga stå för dina åsikter, alla har rätt att ha en egen åsikt, det är ingen skillnad med dig.


2011

heeeiiiii :D
2011 - the year.   - förhoppningsvis ett superbra år? :D

nu ska jag hålla mitt nyårs löfte. sådeså! :D

men nu så skriver jag inte nå mer idag, har redan skrivit så mycket så ni får nöja er ;)

hejdå, och GOTT NYTT ÅR :D


RSS 2.0