måndagkväll,

sitter hemma och har tråkigt..

jag tänker bara ta och skriva ner vad jag tänker just nu.

kärlek.. vad är de igentligen ? man säger att man gillar nån, om det inte är så allvarligt, man säger att man älskar nån, om man verkligen gör de, man säger att man är kär i nån, om man känner att man vill vara med den personen varje minut av dygnet, att man bara vill kyssa den personen.
men att man älskar nån kan väll ha olika betydelse , eller hur ? man kan älska en kompis, man kan älska en bästavän, man kan älska en mamma, man kan älska honom.
älskar, älskar inte. älskar, älskar inte. thats it. kärlek skapar jävligt många problem, men den skapar också lösningar, för dom som har hittat nån att älska, som älskar en tillbaka, är allt nästan prefekt. för den som har hittat nån att älska, men inte blir älskad tillbaka, är livet så skit som de vara. för den som inte har hittat nån att älska, men som känner en tomhet, en längtan efter värme, en längtan efter kyssar, kramar, en längtan efter att bli älskad, för den, finns nästan inget.., en tomhet i hjärtat, en sorts sorg. man klarar sig inte riktigt på egenhand. man måste ha nån vid sin sida, iallafall nån. man känner att ingen tycker om en, att man är en som inte går att älska. man känner sig fet och ful, och värdelös. glöm inte bort att du är värdelös. haha, nerå, man glömmer de inte. dom orden gnager i en tills man inte orkar mer. nånting måste ta över smärtan och tomheten i hjärtat, bara nånting. nånting i handleden kanske, vem vet. det känns rätt, men de är fel. fast man gör de endå, fast bara lite. inte med rakblad. något annat. det får inte gå genom huden helt, för då får man ärr. gör man bara lite, så går de bort efter 2-3 dar.. ingen märker .

fake smile, fake everything.
crying inside, smiling outside, screaming for help, laughing with friends.


Kommentarer
Postat av: hejpådig

känner lika dant hjärtat älskar dig<33333333333333

2010-11-02 @ 15:53:40
Postat av: aaanniee

vem är du ?

2010-11-23 @ 20:34:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0